پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت قرار گرفتن دانشگاه کاشان در زمره ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان در نظام رتبه بندی شانگهای

۰۱ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۶ کد : ۸۶۷۸ اخبار

به نام خدا

سال 1397 با درخشش و ممتازی دانشگاه کاشان در سطح ملی و بین المللی همراه شده است و نو به نو اخباری از ارتقاء رتبه این مرکز علمی در نظام های رتبه بندی ملی و بین المللی اعلام می شود که کام دانشگاهیان این دانشگاه و علاقمندان به بسط و گسترش تتبعات و تکاپوهای علمی و پژوهشی را شیرین می سازد و از سوی دیگر به ثمر و حاصل نشستن ممارست ها و مجاهدت های چندین ساله آحاد افراد این دانشگاه از اساتید کوشا، دانشجویان پویا و کارمندان مصمم را در آیینه  این رتبه ها می توان به نظاره نشست.

بسار خرسندم در فاصله کوتاهی از خبر قرار گرفتن دانشگاه کاشان در میان ده دانشگاه برتر کشور ، کامیابی مبارک این دانشگاه در نظام رتبه بندی معتبر و بین المللی شانگهای که در  چهار رشته گرایش (مهندسی شیمی، مهندسی برق، مهندسی مواد و علوم و مهندسی انرژی) در بین 500 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است را به همه نقش آفرینان این توفیق بزرگ و به همه حامیان و پشتوانه سازان این مرکز علمی تبریک بگویم.

انشاءالله خداوند توفیق دهد بتوانیم در جهت پرورش و تربیت نسل فردا، حل مشکلات و دردهای جامعه و اثرآفرینی در توسعه و تعالی این مرز و بوم گام های مثبت و مؤثری برداریم.

سلامت و توفیق همگان را از درگاه یگانه یکتا مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت