کسب رتبه ششم دانشگاه‎ کاشان بر اساس شاخص هرش در بین دانشگاه‎های جامع کشور

مدیر کتابخانه مرکزی، تأمین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان از کسب رتبه ششم این دانشگاه  در بین دانشگاه‎های جامع کشور بر اساس شاخص هرش (اچ ایندکس) خبر داد.
دکتر حسن احمدی‎زاده با اشاره به اینکه شاخص هرش (اچ ایندکس) به نحوی نشان دهنده کیفیت خروجی‌های علمی و بهره وری پژوهشی در سطح دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری کشور است؛ افزود: چنانچه حداقل H تعداد از  انتشارات یک پژوهشگر، H تعداد استناد دریافت کرده باشد، آن پژوهشگر دارای شاخص H است.
وی خاطر نشان کرد: بنابر اعلام ISC و بر اساس پایگاه Web of Science ، دانشگاه کاشان شاخص (122) و با احتساب کل دانشگاه‎های کشور  رتبه یازدهم را کسب کرده است.
دکتر احمدی زاده افزود: محبوبیت این شاخص به عنوان یک شاخص علم سنجی از این واقعیت ناشی می‌شود که بهره‌وری (تعداد انتشارت) و تأثیر (تعداد استناد دریافتی) را در یک نمایه ترکیب می کند.
وی با بیان اینکه شاخص H را می‌توان برای هر سطحی (نویسنده، موسسه، مجله، کشور) اعمال کرد، اظهار داشت: این شاخص می‌تواند اطلاعاتی را در مورد نحوه توزیع استنادها در مجموعه‌ای از انتشارات نشان دهد.