جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود کشور افغانستان در دانشگاه کاشان برگزار شد

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود کشور افغانستان با حضور رئیس دانشگاه کاشان برگزار شد.

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود کشور افغانستان  با حضور آقای دکتر کتابی رئیس دانشگاه کاشان، دکتر زاهدی فر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر روابط بین الملل و جمعی از مسئولین دانشگاه جهت تبادل نظر با دانشجویان بین الملل کشور افغانستان روز دوشنبه نهم آبان ماه جاری در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده حقوق و علوم انسانی برگزار شد.

در این نشست  که 70 نفر ورودی های جدید از سال های 1400 و 1401 شرکت داشتند، دکتر کتابی ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدید الورود بین الملل کشور افغانستان به دانشگاه کاشان، با برشمردن ظرفیت ها و موفقیت های شایسته دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی، ابراز امیدواری کرد: دانشجویان جدیدالورود با جدیت و پشتکار در کسب علم بتوانند سهم ویژه ای در بازسازی و پیشرفت کشورشان ایفا نمایند.

در ادامه به پرسش های دانشجویان در بخش های مختلف از طرف مسئولین ذیربط پاسخ داده شد و در پایان از دانشجویان نمونه آموزشی نیم‌سال‌های گذشته، تقدیر به عمل آمد.