دانشگاه کاشان به عنوان دانشگاه مورد تایید کشور عراق قرار گرفت

در دیدار رایزن فرهنگی جمهوری عراق  با رئیس دانشگاه کاشان نامه رسمی  قرار گرفتن دانشگاه کاشان  به عنوان دانشگاه مورد تایید وزارت آموزش عالی و پژوهش های علمی جمهوری عراق در سال 2023-2022 میلادی، تقدیم  دکتر کتابی رئیس دانشگاه شد.
 رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه  از سال ۱۳۹۵ دانشگاه کاشان  در لیست سیاه وزارت علوم کشور عراق قرار گرفته بود، افزود: با پیگیری‌های متعدد مدیریت جدید  و تلاش‌های رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق،  خوشبختانه دانشگاه کاشان در فهرست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق قرار گرفت.
دکتر عباس کتابی افزود: با  قرار گرفتن دانشگاه کاشان در فهرست دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید کشور عراق، زمینه جذب دانشجو از این کشور و انجام مبادلات علمی با دانشگاه های عراق تسهیل و هموار خواهد شد.
وی از پذیرش دانشجوی عراقی از مهرماه سال جاری در این دانشگاه خبر داد و خاطر نشان کرد: انجام کارهای تحقیقاتی و علمی در زمینه‌های مختلف با محققان دانشگاه‌های عراقی در برنامه دانشگاه قرار دارد.
دکتر کتابی خاطر نشان کرد: این تبادلات علمی و فعالیت‌های مشترک علمی پژوهشی می‌تواند در حوزه‌های مختلف از جمله تبادل استاد، انجام پایان‌نامه‌های مشترک، برگزاری کنفرانس‌های مشترک علمی، برگزاری دوره‌های کوتاه و بلند مدت آموزشی، پژوهشی و... را شامل شود.