حضور هیاتی از استادان و دانشجویان گیسن آلمان در دانشگاه کاشان

به همت دفتر همکاری های علمی و بین المللی و با همکاری مدیریت ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان هیاتی متشکل از استادان و دانشجویان دانشگاه گیسن آلمان از دانشگاه کاشان بازدید کردند.
در این برنامه علمی، ادبی و فرهنگی سه روزه، استادان و دانشجویان اسلام شناس آلمان در کارگاه های حافظ شناسی و مولوی شناسی که توسط استادان دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه کاشان (دکتر مدنی، دکتر شجری، دکتر دشت بزرگی) ارائه شد شرکت کردند.

برگزاری کارگاه معماری سنتی  و آشنایی با آثار معماری اسلامی شهر کاشان از دیگر برنامه های ارائه شده دانشگاه کاشان برای این هیات آلمانی بود.
این هیات طی تفاهم نامه ای که  دو سال گذشته دانشگاه کاشان با دانشگاه گیسن آلمان در راستای تبادل استاد و دانشجو و برگزاری کارگاهها و سمینارهای مشترک منعقد شده بود به این دانشگاه سفر داشتند.

نشست با رئیس و استادان دانشگاه و زنگ اندیشگاه و بازدید از آثار و خانه های تاریخی از دیگر برنامه های سفر سه روزه این هیات آلمانی به کاشان بود.