دفاع اولین دانشجوی خارجی کارشناسی ارشد از گروه حرارت و سیالات دانشکده مهندسی کاشان

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۵ کد : ۷۳۵۲ آخرین اخبار
.

در روز سه شنبه 2/8/1396 آقای امیر رسن کلش المحمداوی دانشجوی عراقی پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان به عنوان اولین دانشجوی خارجی گروه حرارت و سیالات از پایان نامه خود که تحت راهنمایی آقای دکتر حسین خراسانی‌زاده انجام شده است دفاع نمود.جلسه دفاع با حضور داوران محترم آقایان دکتر سبزپوشان و دکتر عباسیان برگزار و ارائه مطالب و پرسش و پاسخ به زبان انگلیسی انجام شد.

با انجام این پایان نامه دانشجو موفق شده است با استفاده از داده های تجربی یک مدل برای تخمین تابش کل خورشیدی و مدلی دیگر برای تخمین تابش پخشی بر روی سطح افقی در شهر بغداد، پایتخت عراق، توسعه دهد. همچنین برای اولین بار زاویه شیب بهینه کلکتورهای تخت خورشیدی اعم از حرارتی و پانل‌های فتوولتائیک برای تنظیم ثابت ماهیانه، فصلی، شش‌ماهه و سالیانه در شهر بغداد تعیین شده است.

عنوان انگلیسی پایان نامه ایشان عبارت است از:

Establishing proper diffuse solar radiation models and determining the optimum tilt angle of solar surfaces in Baghdad, Iraq