با حضور سفیر عراق نخستین دانشجوی عراقی مهندسی مکانیک کارشناسی ارشد از دانشگاه کاشان دانش آموخته شد

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۲ کد : ۷۳۰۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۷۲۱
با حضور سفیر عراق  نخستین  دانشجوی عراقی  مهندسی مکانیک کارشناسی ارشد از دانشگاه کاشان دانش آموخته شد

احسان العوادی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان با دفاع از پایان نامه خود  با عنوان “مطالعه تجربی و عددی  فرایند سوراخ کاری فولاد 1045”  با حضور سفیر عراق در ایران دانش آموخته شد.

سفیر عراق در ایران در این جلسه دفاعیه از دانشگاه کاشان در جذب دانشجویان عراقی قدردانی کرد و گفت: باعث خوشحالی است که این دانشگاه حدود  400 دانشجوی خارجی دارد که امید است این تعداد به یک هزار دانشجو افزایش یابد.

راجح صابر عبود الموسوی، گسترش تعاملات و ارتباطات بیشتر بین دو کشور ایران و عراق را خواستار شد و اظهار امیدواری کرد: تا با گسترش و تعمق بخشیدن  تعاملات دو جانبه و استفاده از توان علمی این دانشجویان بتوان توسعه علمی و اقتصادی کشور عراق را شاهد بود.

دکتر سعید امینی استاد راهنما و دکتر محمد هنرپیشه  و دکتر فرشید احمدی داوری این پایان نامه را بر عهده داشتند.

گفتنی است احسان العوادی مشاور وزیر امور خارجه عراق می باشد.

( ۱۲ )

نظر شما :