کارگاه آموزشی بورسیه و فرصتهای مطالعاتی کشور آلمان (DAAD) در دانشگاه کاشان برگزار شد

با پیگیری دفتر همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه کاشان، کارگاه بورسیه و فرصتهای مطالعاتی کشور آلمان روز یک شنبه بیست و یکم مهرماه 98 با حضور پروفسور اکسل کلاین، استاد دانشگاه کلن در سالن کنفرانس دفتر ریاست دانشگاه با حضور چشمگیر اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه پروفسور کلاین در رابطه با بورسیه های تحصیلی در دسترس دانشجویان برای تحصیلات تکمیلی و همچنین پسا دکتری توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین پروفسور کلاین در رابطه با پروسه درخواست و راه های برقراری ارتباط مؤثر با اساتید آلمانی راهکارهایی را ارائه داد.

مرکز «دآد» یک موسسه ی آلمانی است که در رابطه با ترویج دانش بین اساتید و دانشجویان آلمانی و دیگر نقاط جهان فعالیت می کند. این موسسه هر ساله برای دانشجویان در سراسر دنیا فرصتهایی را جهت گذراندن تمام یا بخشی از مدت تحصیل فراهم می آورد.

فایل ارائه شده توسط پروفسور کلاین را از اینجا دانلود کنید.